Osnove Homeopatije

Saznajte što je homeopatija i kako vam može pomoći promijeniti život

   Pogledajte najavni video
Želite li čuti na koji način možete postići zdravlje?


Homeopatija je sustav cjelovitog liječenja koji vas na najprirodniji mogući način vodi prema zdravlju!

 Želite li živjeti život u kojem osjetite životnu radost i blagostanje, u kojem ostvarujete svoje maksimalne potencijale, u kojem živite život slobodno od svega što vas sputava?

Već i samo razumijevanje homeopatije promijenit će vaš pogled na život, približit će vas onome čemu svi težimo – stanju prirodnog i cjelovitog zdravlja.

Uklanjanje ograničenja koja stoje na putu prema vašem zdravlju i samoostvarenju je uz homeopatiju sasvim moguće.

Kroz nekoliko sažetih video predavanja, ovaj online tečaj će vam na jednostavan način otkriti:

  • na koji način homeopatija djeluje,
  • po čemu se homeopatija razlikuje od bilo koje druge metode,
  • kako nastaju homeopatska sredstva,
  • što je u njima ljekovito i kako djeluju
  • kako homeopatija može pomoći baš vama!


Kliknite i upišite se na tečaj

 

Homepatija je najbolji način održavanja zdravlja cijele obitelji, a ulaganje u zdravlje je temelj uspješnog života.

Ovo su rekli oni koji su pogledali tečaj

"Odlično! Odslušala, a da nisam trepnula! Nemam puno saznanja o homeopatji, ali iz ovog tečaja sam dosta naučila. Jasno i razumljivo ste to prezentirali. Nadam se da ćemo se i dalje družiti."
Aleksandra


"Hvala na ovom supertečaju. Bez obzira koliko se dugo moja obitelj liječi kod tebe i što smo stalno u doticaju sa homeopatijom još uvijek mi sve to izgleda tako nestvarno i čarobno. Sada sve te pojmove puno bolje shvaćam i jako mi je zanimljivo ići i u dubinu homeopatije.
Hvala Majo što si uvijek tu za moju obitelj!"
Ana


"Moram priznati da sam živjela u neznanju. Bila mi je poznata Homeopatija, ali ne i način na koji ona djeluje. Jako sam zahvalna na ovoj šansi da dobijem odgovore koje nisam izravno ni tražila, ali potajno uvijek istražujem."
Vesna
 

Upoznajmo se!


Maja Kurtović
Maja Kurtović

Ja sam Maja i želim vam pomoći dostići najvrednije ciljeve koje ljudsko biće može postići.

Samo na ovaj način možete ispuniti svoje potencijale i od života dobiti sve što vam nudi!

Zadnjih desetak godina svog života, posvetila sam se proučavanju puteva koji vode do njih. Naučila sam o raznim tehnikama koje mogu pomoći na tom putu, ali samo jedna je potpuno osvojila moje srce. Homeopatija me je u početku oduševila svojom jednostavnošću i širinom primjene, a kasnije, kada sam je zaista shvatila, i svojom dubinom.

S homeopatijom sam se upoznala kao mama koja je tražila učinkovito i neškodljivo rješenje za liječenje svoje djece, a vrlo brzo smo je u obitelji počeli koristiti za sve akutne i kronične tegobe. Želja da pomognem i drugim ljudima na putu prema zdravlju potakla me da upišem školu homeopatije. Iako sam već imala odličan posao, homeopatiju sam prepoznala kao životni poziv kojem nisam mogla odoljeti. Sve svoje aktivnosti sam usmjerila na proučavanje homeopatije i ljudskog bića, što je u potpunosti promijenilo moj život.

Iskustvo u radu s pacijentima, kao i osobno iskustvo o iscjeljujućoj moći homeopatije, inspiriraju me na širenje znanja o ovoj predivnoj metodi. O homeopatiji i iscjeljenju pišem na svojoj web stranici i nekim portalima. Od 2017. g. predajem na Hrvatskoj homeopatskoj akademiji u Zagrebu.


Završila sam četverogodišnju homeopatsku školu Belgijskog centra klasične homeopatije u Novom Sadu. Uz redovno školovanje pohađala sam mnoge seminare svjetski priznatih homeopata kao što su Mahesh Gandhi, Jayesh Shah, Rajan Sankaran, Dinesh Chauhan, Michal Yakir i drugi. Tijekom školovanja sam započela s kliničkim radom, a kada sam stekla diplomu, pokrenula sam uspješnu praksu u Osijeku.


Napravite korak na putu prema zdravlju!Često postavljana pitanja


Kada počinje ovaj tečaj?
Tečaj vam je dostupan odmah od trenutka kada se registrirate. Vi sami određujete svoj tempo, kada počinjete i kada završavate. Iako, toplo vam preporučam da krenete odmah!
Što trebam napraviti da bih se registrirala/o?
Nakon što kliknete "Upiši me" bit ćete zamoljeni upisati ime, mail adresu i lozinku koju sami odabarete. To je sve!
Koliko dugo ću imati pristup tečaju?
Kako vam zvuči cijeli život? Nakon što se upišete, imate neograničeni pristup ovom tečaju kad god želite, putem bilo kojeg uređaja s pristupom internetu. Vi sami određujete svoj tempo, kada počinjete i kada završavate. Iako, toplo vam preporučam da krenete odmah!
Hoću li kada završim tečaj biti homeopat?
Nećete. Ali ne garantiram da nećete to poželjeti! Na tečaju ćete dobiti osnovno znanje o tome kako koristiti homeopatiju kod manjih zdravstvenih tegoba za sebe i svoju obitelj. Ako ste zainteresirani za školovanje za profesionalnog homeopatu, potražite školu s minimalno trogodišnjim programom.

Napravite korak na putu prema zdravlju!