Qhihvhmr0wvqwcycfcnv

Osnove Homeopatije

Saznajte što je homeopatija i kako vam može pomoći promijeniti život

   Pogledajte najavni video
Želite li čuti na koji način možete postići zdravlje?


Homeopatija je sustav cjelovitog liječenja koji vas na najprirodniji mogući način vodi prema zdravlju!

 Želite li živjeti život u kojem osjetite životnu radost i blagostanje, u kojem ostvarujete svoje maksimalne potencijale, u kojem živite život slobodno od svega što vas sputava?

Već i samo razumijevanje homeopatije promijenit će vaš pogled na život, približit će vas onome čemu svi prirodno težimo – stanju u kojem živimo potpuno.

Uklanjanje ograničenja koja stoje na putu prema vašem zdravlju i samoostvarenju je uz homeopatiju sasvim moguće.

Kroz nekoliko sažetih video predavanja, ovaj online tečaj će vam na jednostavan način otkriti:

  • na koji način homeopatija djeluje,
  • po čemu se homeopatija razlikuje od bilo koje druge metode,
  • kako nastaju homeopatska sredstva,
  • što je u njima ljekovito i kako djeluju
  • kako homeopatija može pomoći baš vama!


Kliknite i upišite se na tečaj

 

Homepatija je najbolji način održavanja zdravlja cijele obitelji, a ulaganje u zdravlje je temelj uspješnog života.

 

Upoznajmo se!


Maja Kurtović
Maja Kurtović

Ja sam Maja i želim vam pomoći dostići najvrednije ciljeve koje ljudsko biće može postići.

Samo na ovaj način možete ispuniti svoje potencijale i od života dobiti sve što vam nudi!

Zadnjih desetak godina svog života, posvetila sam se proučavanju puteva koji vode do njih. Naučila sam o raznim tehnikama koje mogu pomoći na tom putu, ali samo jedna je potpuno osvojila moje srce. Homeopatija me je u početku oduševila svojom jednostavnošću i širinom primjene, a kasnije, kada sam je zaista shvatila, i svojom dubinom.

S homeopatijom sam se upoznala kao mama koja je tražila učinkovito i neškodljivo rješenje za liječenje svoje djece, a vrlo brzo smo je u obitelji počeli koristiti za sve akutne i kronične tegobe. Želja da pomognem i drugim ljudima na putu prema zdravlju potakla me da upišem školu homeopatije. Iako sam već imala odličan posao, homeopatiju sam prepoznala kao životni poziv kojem nisam mogla odoljeti. Sve svoje aktivnosti sam usmjerila na proučavanje homeopatije i ljudskog bića, što je u potpunosti promijenilo moj život.

Iskustvo u radu s pacijentima, kao i osobno iskustvo o iscjeljujućoj moći homeopatije, inspiriraju me na širenje znanja o ovoj predivnoj metodi. O homeopatiji i iscjeljenju pišem na svojoj web stranici i nekim portalima. Od 2017. g. predajem na Hrvatskoj homeopatskoj akademiji u Zagrebu.


Završila sam četverogodišnju homeopatsku školu Belgijskog centra klasične homeopatije u Novom Sadu. Uz redovno školovanje pohađala sam mnoge seminare svjetski priznatih homeopata kao što su Mahesh Gandhi, Jayesh Shah, Rajan Sankaran, Dinesh Chauhan, Michal Yakir i drugi. Tijekom školovanja sam započela s kliničkim radom, a kada sam stekla diplomu, pokrenula sam uspješnu praksu u Osijeku.


Napravite korak na putu prema zdravlju!Često postavljana pitanja


Kada počinje i kada završava ovaj tečaj?
Tečaj počinje odmah i bit će u ponudi do 21.1.2018., zato iskoristite priliku dok je pred vama!
Koliko dugo ću imati pristup tečaju?
Kako vam zvuči cijeli život? Nakon što se upišete, imate neograničeni pristup ovom tečaju kad god želite, putem bilo kojeg uređaja s pristupom internetu. Vi sami određujete svoj tempo, kada počinjete i kada završavate. Iako, toplo vam preporučam da krenete odmah!
Hoću li kada završim tečaj biti homeopat?
Nećete. Ali ne garantiram da nećete to poželjeti! Na tečaju ćete dobiti osnovno znanje o tome kako koristiti homeopatiju kod manjih zdravstvenih tegoba za sebe i svoju obitelj. Ako ste zainteresirani za školovanje za profesionalnog homeopatu, potražite školu s minimalno trogodišnjim programom.

Napravite korak na putu prema zdravlju!