Homeopatija Za Početnike

Online tečaj za samostalnu primjenu homeopatije u svakodnevnom životu

   Pogledajte najavni video

Ne bi li bilo sjajno kada biste sami mogli pomoći sebi i svojoj obitelji u trenutku kada se pojavi neki zdravstveni problem?

Kada biste rješenje imali pri ruci, uvijek, u svakom trenutku?

I kada bi, po mogućnosti, to rješenje bilo zaista učinkovito, ali bezopasno, bez štetnih sastojaka i neželjenih djelovanja ?

Dobra vijest je da vam homeopatija nudi upravo to!

Nama mamama, poznavanje homeopatije donosi veliko olakšanje, jer tek kad znamo da nam je obitelj zdrava i sigurna, možemo se opustiti i zaista uživati u njoj!

Sve što trebate je naučiti kako je primijeniti!

 


Na tečaju ćete naučiti:

 • samostalno odabrati odgovarajuće homeopatsko sredstvo
 • kako pravilno koristiti i dozirati homeopatiju
 • što sve možete sami, a kada potražiti pomoć
 • koje potencije koristiti
 • što kupiti i gdje kupiti

Ako želite zaista zdravu obitelj,

ako želite život bez farmaceutskih lijekova,

naučite sve što trebate znati da biste homeopatijom samostalno liječili svakodnevne tegobe s kojima se sasvim sigurno susrećete.

Napravite korak prema zdravlju!

Basic edition

uključuje tečaj, skriptu i e-knjigu

347kn


VIP edition

uključuje tečaj, skriptu, e-knjigu i 2 školska sata individualnog podučavanja

597kn

Je li ovaj tečaj za vas?

Ako vodite računa o vlastitom zdravlju i zdravlju svoje obitelji, ako volite prirodne metode liječenja, ako imate malu djecu i ne želite ih izlagati štetnim lijekovima, ako godinama uzimate lijekove i sad vam je dosta, ako ste čuli za homeopatiju i želite saznati nešto više o njoj, ako ste je već koristili ili ako je niste koristili...u svim navedenim slučajevima, na pravom ste mjestu! Nadam se da ćete se zaljubiti u homeopatiju jednako kao i ja!


O tečaju...

Na ovom tečaju ćete dobiti sva praktična znanja potrebna za samostalnu primjenu homeopatije kod ozljeda ili raznih akutnih stanja. Saznat ćete:

 • kako vam homeopatija može pomoći riješiti zdravstvene probleme i poboljšati kvalitetu života
 • što možete sami, a kada potražiti pomoć
 • kako uzeti slučaj kroz 6 koraka
 • koje simptome odabrati
 • kako odabrati odgovarajuće homeopatsko sredstvo koje će brzo i sigurno riješiti tegobu
 • kako se uzimaju homeopatska sredstva
 • kako protumačiti reakciju nakon toga
 • koliko često smijete ponavljati
 • koje potencije koristiti
 • što i gdje kupiti

Uz mnoge praktične savjete, s vama ću podijeliti svoja iskustva tako da na jednom mjestu dobijete sve informacije potrebne da vam homeopatija donese rezultate koje očekujete!


Ako još niste sigurni...

Homeopatija je vrlo efikasan način uspostavljanja zdravlja pomoću posebno pripremljenih supstanci iz prirode. Homeopatijom možete uspješno samostalno tretirati razna akutna stanja. U svakodnevnom životu često se pojavljuju simptomi koje si vrlo jednostavno možete olakšati ako znate odabrati odgovarajuće homeopatsko sredstvo. Ono vam može pomoći da se lakše i brže oporavite i izbjegnete moguće komplikacije. Uz nešto znanja, gotovo svaku manju tegobu vas i vaše obitelji, možete riješiti samostalno, bez da tražite profesionalnog homeopatu. Dobrobit homeopatije ćete osjetiti vrlo brzo jer ćete na jednostavan način ublažiti simptome, a pri tome ćete izbjeći česte odlaske liječniku i prekomjerno korištenje lijekova koji opterećuju organizam i mogu dugoročno gledano, negativno utjecati na zdravlje.


Homeopatska sredstva su:

 • na prirodnoj bazi, a najčešće su mineralnog, biljnog ili životinjskog porijekla,
 • nježna su i moćna, neškodljiva, ne izazivaju nuspojave, ni ovisnost,
 • nisu testirana na životinjama, ne zagađuju okoliš,
 • mogu se kombinirati sa svim ostalim načinima liječenja,
 • mogu ih koristiti i djeca i trudnice.


Homepatija je najbolji način održavanja zdravlja cijele obitelji, a ulaganje u zdravlje je temelj uspješnog života.

Kao poseban bonus, uz tečaj ćete dobiti i e-knjigu

36 homeopatskih sredstava iz vaše kućne ljekarne

Ovo kažu oni koji su prošli tečaj...

Toplo preporučujem ovaj tečaj za svakoga tko želi biti samostalniji u rješavanju svakodnevnih tegoba kroz korištenje ove divne metode liječenja. Maja će vam razjasniti sve nejasnoće koje ste možda imali u vezi homeopatije. Pomoći će vam da postanete sigurniji u propisivanju homeopatskih remedija za sebe i svoje najbliže, kao i da bolje razumijete prirodne zakone našeg tijela, zdravlja i bolesti.

Maju preporučujem i kao učiteljicu i kao terapeuta. Vrlo je temeljita i posvećena, velikog srca i širokog znanja!

Romana Đekić, autorica knjige Homeopatija za svakoga, coach svjesnog življenja

Tečaj primjer je uspješnog dosega današnje tehnologije kada nam udaljenost više nije prepreka za dosezanjem određenih željenih znanja putem ovakvog jednog sjajno osmišljenog tečaja.

Majina pedantnost, jasnoća izražavanja i nadasve znanje veliki su aduti ovog tečaja. Svaki put kad bih tijekom slušanja Majinoga izlagnja promislila što ako ovo, ili što ako ono, Maja kao da je čula te misli i već u narednim minutama ih objasnila.

Nakon tečaja imam više samopouzdanja u posezanju za globulicama u rješavanju akutnih stanja bez da prije toga tražim pomoć.

Marija Matana Bazdan, majka troje djece

Napravite korak prema zdravlju!

Basic edition

uključuje tečaj, skriptu i e-knjigu

347kn


VIP edition

uključuje tečaj, skriptu, e-knjigu i 2 školska sata individualnog podučavanja

597kn

Upoznajmo se!


Maja Kurtović
Maja Kurtović

Ja sam Maja i želim vam pomoći dostići najvrednije ciljeve koje ljudsko biće može postići.

Samo na ovaj način možete ispuniti svoje potencijale i od života dobiti sve što vam nudi!

Zadnjih desetak godina svog života, posvetila sam se proučavanju puteva koji vode do njih. Naučila sam o raznim tehnikama koje mogu pomoći na tom putu, ali samo jedna je potpuno osvojila moje srce. Homeopatija me je u početku oduševila svojom jednostavnošću i širinom primjene, a kasnije, kada sam je zaista shvatila, i svojom dubinom.

S homeopatijom sam se upoznala kao mama koja je tražila učinkovito i neškodljivo rješenje za liječenje svoje djece, a vrlo brzo smo je u obitelji počeli koristiti za sve akutne i kronične tegobe. Želja da pomognem i drugim ljudima na putu prema zdravlju potakla me da upišem školu homeopatije. Iako sam već imala odličan posao, homeopatiju sam prepoznala kao životni poziv kojem nisam mogla odoljeti. Sve svoje aktivnosti sam usmjerila na proučavanje homeopatije i ljudskog bića, što je u potpunosti promijenilo moj život.

Iskustvo u radu s pacijentima, kao i osobno iskustvo o iscjeljujućoj moći homeopatije, inspiriraju me na širenje znanja o ovoj predivnoj metodi. O homeopatiji i iscjeljenju pišem na svojoj web stranici i nekim portalima. Od 2017. g. predajem na Hrvatskoj homeopatskoj akademiji u Zagrebu.


Završila sam četverogodišnju homeopatsku školu Belgijskog centra klasične homeopatije u Novom Sadu. Uz redovno školovanje pohađala sam mnoge seminare svjetski priznatih homeopata kao što su Mahesh Gandhi, Jayesh Shah, Rajan Sankaran, Dinesh Chauhan, Michal Yakir i drugi. Tijekom školovanja sam započela s kliničkim radom, a kada sam stekla diplomu, pokrenula sam uspješnu praksu u Osijeku.


Često postavljana pitanja


Kada počinje ovaj tečaj?
Tečaj će vam biti dostupan od trenutka provedene uplate. Vi sami određujete svoj tempo, kada počinjete i kada završavate. Iako, toplo vam preporučam da krenete odmah!
Koliko dugo ću imati pristup tečaju?
Kako vam zvuči cijeli život? Nakon što se upišete, imate neograničeni pristup ovom tečaju kad god želite, putem bilo kojeg uređaja s pristupom internetu.
Hoću li kada završim tečaj biti homeopat?
Nećete. Ali ne garantiram da nećete to poželjeti! Na tečaju ćete dobiti osnovno znanje o tome kako koristiti homeopatiju kod manjih zdravstvenih tegoba za sebe i svoju obitelj. Ako ste zainteresirani za školovanje za profesionalnog homeopatu, potražite školu s minimalno trogodišnjim programom.
Što ako budem nezadovoljna/nezadovoljan tečajem?
To nikako ne želim! Ako ste nezadovoljni tečajem kojeg ste kupili, kontaktirajte me unutar prvih 30 dana i dobit ćete povrat novca..